Колеги рагледах темите за смяна на светлините на цент.конзола и таблото, но от къде мога да си купя такива светлини - на таблото имам две за смяна - една на километража и една на оборотомера, на конзолата на температурата и на врътката за температурата на парното. Аз съм от Бургас, ако някой помогне ще съм му много благодарен. Светят зелено
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде да си намеря диоди и лампи за таблото и цен.конзола 156 зелена
Collapse
X
-
Здрасти колега аз имам 156 2002 година с вътрешния фейслифт но уредите са еднакви. Предполагам че си видял как се свалят. Сваляш ги и като го отвориш взимаш едната лампичка и отиваш на някои автоаксесоари. Почти на всички трябва да имат такива лампички те са си обикновени а цвета идва от самото стъкло на уреда така че споко не ти трябва определен цвят. Ако има проблеми със свалянето питай ако мога ще помагамAlfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp
-
thanks, мятам се да разглобявам
Първоначално публикувано от sharrrk Покажи съобщениеЗдрасти колега аз имам 156 2002 година с вътрешния фейслифт но уредите са еднакви. Предполагам че си видял как се свалят. Сваляш ги и като го отвориш взимаш едната лампичка и отиваш на някои автоаксесоари. Почти на всички трябва да имат такива лампички те са си обикновени а цвета идва от самото стъкло на уреда така че споко не ти трябва определен цвят. Ако има проблеми със свалянето питай ако мога ще помагамAlfa 156 2.0 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от didikoff Покажи съобщениеКолеги рагледах темите за смяна на светлините на цент.конзола и таблото, но от къде мога да си купя такива светлини - на таблото имам две за смяна - една на километража и една на оборотомера, на конзолата на температурата и на врътката за температурата на парното. Аз съм от Бургас, ако някой помогне ще съм му много благодарен. Светят зелено
И си смени всичките 6 броя и скоростомера и обортомера156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение20, 30 стотинки струват и ще ги намериш навсякъде...И са обикновенни, просто самия циферблат ти е оцветен в зелено
И си смени всичките 6 броя и скоростомера и обортомераAlfa Romeo 156 1.9 jtd 12.2002 - 115 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от sharrrk Покажи съобщениеДа колегата е прав. Казва ти да ги смениш всички защото ако някоя от старите свети по слабо което е много вероятно да не те дразни това156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Наскоро на мен ми изгоря лампичката на горивото не тази дето показва когато свършва а самите стрелки... също и на врътките за скороста на духане и посоката но само за горивото намерих за другите 5 магазина обиколих нямаха такива лампички и ми казаха в единия, че трябвало в специализиран магазин за италянски коли....
Comment
-
тези за посоката на духалките, температурата и за скороста на вентилатора ги има само в Александър ауто и ако ви кажат че сетуват само 25 лв бройката, е така толкова струват за съжаление в TN car сащо ги имат но са само 26 лв бойката за да не се дават тези пари трябва да си преправиш оригиналната лампичка със такава от 80 ст но е доста пипкава работа и иска много добри умения с поялник и то хубав и качествен поялник не от 10 -20 лв
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщениеНаскоро на мен ми изгоря лампичката на горивото не тази дето показва когато свършва а самите стрелки... също и на врътките за скороста на духане и посоката но само за горивото намерих за другите 5 магазина обиколих нямаха такива лампички и ми казаха в единия, че трябвало в специализиран магазин за италянски коли....
Само тези които са на врътките ги няма същите, но при тях си взимаш от най-обикновенните и отиваш в един телевизионен сервиз и ти ги запояват156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от paparak_ivi Покажи съобщениетези за посоката на духалките, температурата и за скороста на вентилатора ги има само в Александър ауто и ако ви кажат че сетуват само 25 лв бройката, е така толкова струват за съжаление в TN car сащо ги имат но са само 26 лв бойката за да не се дават тези пари трябва да си преправиш оригиналната лампичка със такава от 80 ст но е доста пипкава работа и иска много добри умения с поялник и то хубав и качествен поялник не от 10 -20 лвRomeo 147, TS 1,6 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеПълни глупости, в който и магазин да си влязъл е имало такива крушки
Само тези които са на врътките ги няма същите, но при тях си взимаш от най-обикновенните и отиваш в един телевизионен сервиз и ти ги запояват
П.С. извинявам се за спама
Comment
-
тези за врътките на климатика ги има в магазина на AXM-AUTO в Ямбол,лампичката заедно с цокъла и са на цена 1.50 лв. скоро сменях.
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikolov Покажи съобщениеЗа тези на врътките говоря но аз като не съм запознат от каде да знам, че става с запояване невиждам каква глупост казах ... а споделям това което ми се е случило
П.С. извинявам се за спама156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
За километрава и оборотомера ги има на всякъде и сменяй всичките защото после много дразни да ти светят добре едни а другите да светят слабо.Тези за врътките на парното и уредите (часовник и т.н) ги открих много трудно поне в Добрич.Открих ги в магазин за аудио техника, но само крушчицата.Малко си е играчка да ги махнеш от това пластмасово държаче и да ги сложиш пак.Alfa Romeo 156 1.8 TS 1998 LPG -ex
Fiat Tempra 1.6 i.e LPG - 227 000 km - scraped
Lancia Lybra 2.4 JTD 03' 150 hp
Comment
Comment